nuffnang

Monday, October 26, 2009

Jamuan Akhir Class Perancangan SM

Ari ahad ari tue last class ngan Dr. Nik.... moga2 sume yg bljr ngan dier blh jwb exam final nnt... insyallah... Dr. Nik mmg baik best bljr ngan dier tp cara dier cam ssh gak lah nak dpt markah lbh... harap2 time final nnt me n my frenz leh jwb dgn mudah... Amin





me, sue, ina n elena



3kwn yg sentiasa bsama bila kemana2 xlengkap bila sorg xdek.. hehehe



mummy nani n mummy vogue... hehehe



linazakoza n suzyvogue



ina, nani, Dr. Nik, sue n me




Friday, October 23, 2009

22102009

22/10/2009 jam 5.30 gerak ke kelana jaya antar pa utk menunaikan haji.



nie dh siap utk g antar pa. comel x... tudung nie pun pinjam ma punyer. senang nak pkai main sarung jer... hehehe pa puji pkai cam nie kan bgs... insyallah anak pa nie akan pkai jgk.. pa doa2kan yer...





tgh menunggu pa g daftar... sedih bila slm ngan pa n pa peluk. semoga pa sihat disana... n adk doakan pa slmt pergi dan pulang. selamat ma x g... klu x mesti nangis terus lah cam form 5 dl ma pa g mgerjakan haji dh lah xdpt antar sbb msh sek n duk kat hostel.

Monday, October 19, 2009

18102009

pic yg sempat diambil. nie bkn open house tp door house jer... jemput yg bdekatan...











Wednesday, October 14, 2009

Cupcake


Comel cupcake nie... sayang nak mkn klu cam nie upenya...



Super Mario



murdered
gerun jer cupcake nie...



Lego



Ice cream



comic

Monday, October 12, 2009

...Gelagat...










nie lah anak buah aku bila aku kuar jer camera mula lah dorg wat aksi... time nie g PD n blik dari PD... g open house umah Uncle isk dorg...

Thursday, October 8, 2009

kelam kabut

bukak jer email ader 1 tue email perhatian!!! aduh... presentation 25Oct ditukar pada 11Oct nie.... Lect nak wat class pd 11hb tue last class so dier nak settlekan terus sumenya... dh lah ader test time tue. lps test wat present n submit sume assgmnt. slmt assgmnt individu aku dh siapkan... tggl yg group jer... jd bmula lah kelam kabutnya ari nie utk presentation abis emailkan kat sume group siapkan part masing2 n sok finallkan.

lps abis keje sok terus g jumpe dorg utk settlekan present nie... blik lmbt lah sok... dh lah xstudy lg utk test 11hb tue... cam ner nie... xstudy cam ner nak jwb... mlm nie mesti study cikit... assgmnt tue campak jer ke tepi dl... sok wat time keje... hehehe

Wednesday, October 7, 2009

sakit perut

knp lah semenjak2 nie perut aku xselesa jer... jap sakit jap ok... nak kata mkn byk xjgk nak kata xmkn lgsg pun xjgk... ada masa2 pedih jer perut nie pastu ok plak. nak g klinik x g2 lg... mls plak nak g cek knp... harap2 lps nie ok lah perut aku nie... jgn lah wat cam nie ssh aku dbuatnya..

Monday, October 5, 2009

...em...

weekend ari tue xtau lah knp nak mare jer keje nya... ader jer benda yg xkena...
myb aku tension n penat... cam2 perasaan ader... geram, dengki, myampah, benci n sgala2nya...
ssh betul klu sume tue ader... abis jd xbetul sumenya.

tp slmt assgmnt dh settle... tggl lg 2 jer nak settlekan... pastu final exam.. aduh... study pun xlg nie cam ner nak jwb exam.