nuffnang

Wednesday, April 25, 2012

kerjaya baru

salam semua. dh lama puan sue xupdate blog kan. ikutkan nak update pasal kahwin tp xjugak update. dh 4 month kahwin rasanya klu nak cerita pun dh basi kot heheheh. xpe lah next time ok klu rajin. puan sue cuma nak update blog nie secara ringkas jer... xsempat lah n sekarang mmg xdek masa nak tgk blog n lawat blogger2 yg lain. knp xsempat nak tgk yer???? xdek apa cuma skrg dh kerja kat tempat baru so mmg xdek masa nak on9 lebih2. kerja sentiasa ada maklumlah duduk dekat department sales & marketing ada masa ker nak on9 nie... check email jer sempat lah tue pun kejap jer... n bila puan xdek kat bilik. mula2 kerja kat tempat nie terasa nak quit mcm xsanggup jer nak teruskan... smp menangis2 lah n kena marah dgn en abg syg.... tp kuatkan juga diri nie utk teruskan lagipun baru seminggu so sabar sabar sabar. hari nie slow talk ngan puan... puan bg nasihat n semangat so tb2 semangat puan sue pun kembali balik... try dulu baru seminggu jgn cepat mgalah bagi masa 2 month klu xblh jgk terpulang lah. so far semgg nie puan suka dengan hasil kerja puan sue so rasanya xdek msalah. belajar slow2 dh tau buat semuanya jd senang. insyallah puan sy akan usaha klu xblh jgk terpaksa lah mgalah yer... hehehehe.  ramai yg bg semangat jgn mudah mgalah smp audrey PR Manager pun xkasih quit... dia nmpk puan sue buat kerja cepat. yes puan sue nie kerja xsuka tangguh2 nnt makin byk so baik settlekan cepat2. harap2 puan sue blh stay dekat sini lama. Ya Allah kuatkan lah semangat hambamu ini...



^^ sue zaman ^^