nuffnang

Monday, September 28, 2009

raya ke2

penatnya anak buah aku 2org nie smp tdo...
g raya mkn dorg main smp xmkn minum jer...






...b'hari raya di phg...
pergi pg blik ptg
gmbr dlm kete jer

Raya Pertama

afiq mmg cam nie.... hehehe
ngan cik cu dier mmg rapat...
aswad nie dh darjah 2 kecik jer orgnya... besar lg afiq

dek ya - cik cu - yaya - afiq
afiq tue suka myibuk n nak duk sblh yaya ajer...

pa ma aku ngan cucu2nya...
ramai anak buah aku rupanya yer
11 org tp sorg pun xdpt duit raya dari aku... :D

nie cucu first
dh leh jd bf aku nie... tinggi pun sama jer ngan aku...

cucu sebaya thn depan darjah 1.. afiq n yaya

spatutnya pa aku nak bgmbr ngan cucu puan dier tue jer...
tp cucu laki 3 org nie pun nak myibuk gak..

anis - cik cu - balqiss
baik anak buah aku sorg nie pkai tudung.. cik cu dier pun baik gak.. :D

nie sbahagian jer gmbr time raya... gmbr family sume ader dlm camera abg ipar aku lupe nak mintak... meriah plak aku tgk penuh jgk 1 umah tue dh sumenya ader...


Thursday, September 17, 2009

- Selamat Hari Raya -


Sok aku dh mula cuti raya sampai 27hb...
lamernya cuti... seronok :D

Bersempena Ramadhan yg berkat ini dan menjelangnya Aidilfitri yg mulia,
saya memohon jutaan ampun dan maaf atas segala kesalahan
andai itu pernah tercoret

ikhlas dari : Suzela Bt Mohd Zaman

Kek Batik

Semalam aku wat kek batik
suka betul aku wat benda yg senang2 nie...

aku wat kek batik 2
1 utk yg tsyg n 1 utk aku lah raya nnt

tp lupe plak nak tgkp gmbr smlm
klu xletak ltk pic kat cni... hehehe

Tuesday, September 15, 2009

Cornflakes Coklat

kuih raya aku wat sdiri thn nie....
kuih yg paling senang... hehehe first time wat kuih nie

org ckp senang jer nak wat so aku try lah...
n mmg senang dak2 kecik pun leh wat :D
seronok plak wat kuih senang nie... nnt mesti cpt abis sbb anak buah aku ramai
n dorg plak suka conflakes n coklat
jwbnya aku kena sorok ckit nnt... hehehe kedekutnya lah cikcu dorg nie...

kuih nie wat rugi jer beli baik wat sdiri dpt byk...
bahan2 dier pun bkn mahal sgt pun
aku dpt resepi nie pun kat tenet jer...

nie lah kuih raya aku wat sdiri utk thn nie :D




Monday, September 14, 2009

13/09/09

hari yg aku rasa penat sgt
cam xcaya jer aku tdo awal slalunya mesti tdo lmbt

dlm kul 8 aku dh mula kuar umah. class aku kul 8.30 n abis kul 12.00
kemudian aku tgg next class plak kul 3 tp diawalkan kul 2.30
nie class ganti class nie sbnrnya mgg dpn tp nak raya wat lah 13/09/09

Dr. ishak mulakan class dgn mgajar next bab, ingatkan nak wat test dl
aku dh lah ngantuk bgn awal pastu gn otak plak bljr n dh lah puasa plak tue penatnya...
apa yg dajarkan aku xtau sbb aku dh ngantuk n dh mgelamun sampai maner entah masa tue

pastu wat test plak kul 4.30
aduh aku dh lupe apa yg aku baca... dh pening kepala aku dbuatnya
smp aku pkai jwb jer... pastu Dr. ishak bg ktorg sume open book... hehehe
myb dier tgk sumenya jwb salah jer n masing2 dh xbmaya
tp open book pun xjumpe jgk... ader lah ckit2 jer jumpe... maner nak cari xsempat sbb tggl beberapa minit jer nak abis...

so xtau lah result nnt cam ner...
aku redha jer lah... hehehe

Tuesday, September 8, 2009

...perfume...






this year nak beli perfume yg maner 1 plak yer....
pic kat atas nie maner 1 wangi agaknya...

Friday, September 4, 2009

Test1

Aduh.... sok 5hb ader test... Dr Ishak ckp dier wat soklan sumenya dr book dier nie... so kena baca sume bab dlm book nie lah jwbnya, ader 6 bab... aku lg 1 bab jer nak abis... tp aku baca jer lebih entah fhm ker x aku pun xtau... hehehe. ader 60 soalan sumenya objektif jwb dlm masa 1 jam 30 markah.. hope aku leh jwblah... aku nak byk betul sbb nnt final exam Dr Ishak bgtau soklan lg payah... myb sumenya essay. fuh.. apa aku nak wat nnt mau jgk essay aku ayat dier ulang2 jer jwbnya... apa2 pun say me 2 succeed 4 test1 tomorrow ye....

...MyTable...

Aku tgk meja aku nie makin lama makin cam2 ada... tp aku suka tgk biar meja nie byk barang dari kosong... meja kat umah dh full xleh nak letak so aku letak kat ofis plak.... nie pun ader lg nak letak tp biar dl lah...

Bear tue bf aku bg masa tue ktorg xdek apa2 hbgn lg rasanya lah aku pun dh lupe. tp aku ingat dier bg bear tue sbb dier tipu aku so kira nak pujuk lah tue... ader lg barang dier bg tp atas PC yg tue lg comel... putih bersih, bulu dier pun lembut...

brg yg aku letak kat ofis tue xleh letak kat umah sbb anak buah aku ramai nnt dorg amik wat main rosak plak... dh lah aku nie jenis syg brg org bg... aku akan jg elok2... ye lah pemberian dr org kan kite kena lah terima n jaga dgn elok... apa2 pun aku suka tgk meja aku cam nie byk barang sedap ckit aku tgk... nie x penuh ngan fail jer wat pe kan... nnt aku nak letak bunga plak... hehehe mesti lg bkaler2 meja aku...