nuffnang

Monday, August 20, 2012

Selamat Hari Raya 2012



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI


gambar kami beraya sebagai suami isteri. minta maaf gmbr xterang, tema utk raya thn 2012 colour merah.
raya pertama di PD & KL. dalam pukul 11am bertolak ke KL, petang balik semula ke PD. so dapat beraya sama2 dgn 2 family di raya pertama.


"BERHATI-HATI DI JALAN RAYA"



^^sue zaman^^ 


Saturday, August 11, 2012

Hallo....

salam semua...

wah... dh lama puan sue xupdate blog... n dh lama xsinggah blog teman2 yang lain... masih ada lg ker anda semua. semenjak dah kahwin nie mls nak update apa2, tgk blog sendiri pun dh jarang sekarang. hari nie tiba2 rajin plak nak tgk n update apa yang patut.. :)

rasanya belum terlambat lg puan sue nak ucapkan Selamat Berpuasa semua... n tggl berapa hari lagi kita nak raya kan... so puan sue nak ucapkan Selamat Hari Raya. persiapan raya thn nie puan sue tak lebih2 sgt hanya cikit2 jer... dan thn nie raya dekat PD so rasa mls nak buat apa2. bkn apa terasa hati cikit dgn en suami yg tak boleh nak memahami diri ini. xtau lah raya nnt mcm maner, bkn apa kesian dekat my parent. nnt nak try pujuk en suami just raya pertama dekat kl tp ptg tue jgk balik lah PD still raya pertama kan. ok lah tgglkan perkara tue... nnt lebih2 menangis plak. hope semua happy ok.

raya2 juga puan sue xsettle lg cari topic utk public speaking 26hb nnt. tension plak rasanya. nak cari topic yg senang jer. sape2 ada idea leh lah kongsi dgn puan sue... :)

ok lah klu nak citer panjang2 abis semua kerja kat umah nie xjln plak... nak harapkan en suami emmmm cbuk ngan games dia... itu lah keje en suami di hari minggu.


^^ sue zaman ^^