nuffnang

Tuesday, March 30, 2010

28032010

28032010 last class utk sem2... lps nie final... dsbbkan last class ktorg pun apa lg tgkp gmbr lah kan... hehehe...



last class TNA kat DK1 utm KL. Lect Pn Irmawati... mmg best. semuanya nak bgambar wat kenangan... insyallah kite akan btemu lg utk subjek yg lain...




lps class apa lg masing2 xdek xtvt lain so ktorg g makan kenny rogers kat Jusco Au2.
dh kenyang2 g main bowling kat wangsa walk. main 2 games aku kalah ajer... hehehe... dh lamer xmain seronok plak... next plan lps abis final nnt main lg... hehehehe

ok geng gud luck 4 final exam ya... cayok2... :D

Friday, March 12, 2010

***11032010***

hari khamis after office hours jumpe group utm discuss psl assgmnt...
aku plg last skali dtg sbb aku abis keje kul 6 so dorg lamer lah kena tgg aku.
mula2 plan jumpe kat utm jer... last2 sue call bgtau sumenya tgh lapar nie...
n trasa nak mkn mcd...
smp jer kat utm aku cedih tgk muka dorg dh xbmaya jer... hehehe
aku blh lg tsenyum dlm kete...
aku pun ajak lah.. jom kite g mkn mcd
last2 ktorg sume lepak jer kat mcd Ampang Park.

nie gmbr2 yg sempat diambil... kembali ceria muka kwn2 aku nie bila dh dpt mcd... heehehe









Friday, March 5, 2010

muka masam



tgk lah muka aku...
kat ofis nie...
bkn tension wat keje tp tension wat assgmnt
aduh... pening dbuatnya... bila lah nak siap assgmnt nie...
siap sume nie rasa lega jer... tp bila rasa tue nak ada...

hai... lps settle assgmnt
finall exam plak... tb2 rasa tertekan plak...
kadang2 rasa cam putus asa...
tp aku kena kuatkan semangat jgk...
bljr sue... bljr... jgn mgalah...
sue blh buat...


Tuesday, March 2, 2010

pening



aduh.... pening kepala aku ngan assgmnt nie...
knp ssh sgt nak dpt maklumat... n ssh aku nak fhm apa yg dier nak...
mmg lah career development nie wat aku pening...
slmt assgmnt nie group klu x aku xtau lah cam ner mesti xwat lgsg jwbnya...
tq kawan2 n sori aku lgsg xwat apa2 lg... tp aku akan usahakan jgk utk dptkan maklumat
pastu nak study pun ssh gak sbb subjek nie xdek buku khas utk dier...
kena cari sdiri...

Monday, March 1, 2010

tEruK.....

aduh.... sem nie knp aku cam mls sgt nie... xcam sem lepas.
assgmnt pun xsiap2 lg... study dlm class pun aku xbrape fhm... test xyah ckp lah entah apa aku jwb pun aku xtau...
bln nie last kena antar sume assgmnt... pastu bln 4 finall exam...
apa aku nak jwb nie... study pun xfhm nie...
wake up sue... wake up
jgn mls nak study... buang perasaan mls tue... jd sorg yg rajin...
jd sorg yg mula2 jd student bsemangat nak study...

wake up... wake up...