nuffnang

Sunday, January 30, 2011

sunyi

em... tb2 trasa sunyi plak... xtau lah knp... cam nak kuar jer tp cuaca xm'izinkan. kadang2 hati nie rasa xtenteram ada jer yg xkena knp???? myb hidup aku xhappy mcm maner aku harapkan... kadang2 rasa menyesal pun ada jgk...

lebih baik ada class ari nie leh jgk masa aku tbuang di dalam class... dgr lect mgajar... jumpe member2... cibukkan diri baru xterasa tension... aku lebih rela tension study dr aku mlayan tension hidup ku....

Ya Allah... kuatkan lah semangat hambamu nie untuk menempuh segala cabaran dan rintangan yg kau berikan kepadaku... berikan lah aku sinar kebahagian dlm hidupku di dunia dan akhirat... Aminnn...

Friday, January 28, 2011

class dibatalkan

Adalah dimaklumkan bahawa kuliah bagi kursus Tingkahlaku dan Modifikasi Tingkahlaku SHP3193/2393 pada minggu 4 (29-30/1/2011) bagi pusat pembelajaran Kuala Lumpur dibatalkan.

daripada : UTMSPACE

hehehehe suka bila xdek class... tp nnt mesti ada class ganti...

Tuesday, January 25, 2011

MEI


Rahsia bulan lahir amik dr facebook

Friday, January 21, 2011

TITANIC


akhirnya... aku memilih movie titanic utk presentation pd ari ahad nie utk subjek adult learning... dh lamer xtgk citer nie so ingat2 lupe jer lah citer nie... harap2 citer nie ok ngan topic yg diberi. dh xtau nak cari movie apa dh... rasanya titanic nie kira ok nmpk jgk differences males and females.

hope ahad nie semuanya bjalan ngan lancar. cd dh beli so nak tgg burn jer... movie dh ada... synopsis pun dh wat amik jer dr internet... skrg cuma nak xplain topic based on movie jer...

dh lah present sorg2... student dlm class plak ramai jgk kira2 dlm 80 org... fuhhh malu i nak present nnt... bab2 cakap kat depan yg aku plg lemah skali suara mesti xnak kuar... cam ner nie??? mesti merah jer muka aku nnt...

xsabar nak cepat abis utk present individual nie sbb dh abis baru lah rasa lega cikit... lps nie leh cont assgmnt lain plak... wat cepat2 senang xmau nnt last2 minit wat dh kelam kabut... xmau cam sem lepas semua assgmnt last minit punyer... slmt result still ok...




Tuesday, January 18, 2011

My Class

Mgg lepas class lg... class Human Resource Development and Behavior Modification


class nie ari sabtu tghari... blh dikatakan bosan jgk lah class nie n ramai gila ada lah nak dekat 100 org gak. class nie myb akan abis selewat2nya pukul 8mlm... aduh... bosan betul. ari tue abis kul 7mlm awal lah 1jam. subjek nie hanya ada 1 jer assgmnt iaitu assgmnt group... 1 group 4org. my group cam biasa lah suzie, sue, ina n hanaine. tajuk yg dipilih Career Development.



Class nie ok lah lgpun lect nya dh prnh ajar utk sem1 dl... class nie xramai sgt xlebih dr 50 org rasanya. nie first class yg xramai selalu mesti ramai. class nie ari ahad pg... ari tue abis class kul 12.30 slmt awal... hehehehe suka klu dpt blik cepat... nie pun ada 1 jer assgmnt 1 group 3org saje... seperti biasa kami btiga jer lah apa lg kan... Sue Suzie Ina
Assgmnt nie kena present.
Tajuk yg dipilih Bola Jaring
Suzie - Responden
Ina - Ketua
Sue - Pencatat
(tugasan masing2)




Thursday, January 13, 2011

cinta antara kita


Tiba2 t'ingat plak dgn lagu nie... CINTA ANTARA KITA

BSN


semua kenal BSN tue apa kan... smlm aku g BSN jln ipoh... pekerjanya xmesra alam langsung. disebabkan tiada org aku terus jer g ke kaunter tanpa amik nombor klu mare psl xamik no bgtau jer lah "adk sila amik no dulu" cuba ckp baik2 xsalah kan nie x masam jer n xckpa apa2... aku cuma nak tanya nak bayar muet nak isi form apa maklumlah dh lamer xmenjejakkan kaki ke BSN so xtau. akak tue cam lmbt jer nak jwb n amik form bg kat aku suh isi ic n name n jumlah byrn. aku tanya nama sape? dier jwb xjelas... xplain lah betul2 aku bknnya bodoh xtau baca cuma nak minta kepastian... mmg myampah betul aku tgk semua staff BSN kat situ sbb tue aku benci g bank BSN... bank lain ok mesra jer... bila tanya jwb ngan senyuman kan bagus cam tue... klu rasa xnak keje baik jgn keje jaga anak kat umah sudah... keje xikhlas rezeki pun xberkat tau...

sesiapa yg bkerja di BSN jgn mare yer... nie pengalaman aku so cuba lah berubah bila lyn pelanggan kena lah mesra, klu pelanggan salah cuba tegur dgn cara baik

Monday, January 10, 2011

Adult Learning


Smlm class adult learning... ramai gak dlm class tue... lect Dr Roziana. mula2 ingat dier student skali lect lah... nmpk cam garang jer sbb dier masam... upenya2 Dr Roziana baik orangnya...

first day class.... dh ada assgmnt yg perlu ktorg semua buat iaitu Class Activity (Individual) kena present 23hb Jan nnt iaitu next meeting. fuhhhh... pening gak dbuatnya dh lah nak dlm movie n present not more than 15 minutes including synopsis and explain the topic based on your selected movie. ada 3 topic choose 1... rasanya nak amik topic the differences between males and females in socialization and ways of knowing. em... rasa2nya senang x nak cari movie n explain ttg nie... sape2 ada idea leh x share with me...

and ada lg 1 assgmnt iaitu group project... topic: Managing Adult Learning Program. 1 group 5org iaitu sue, suzie, suhaili, ina and mirfat. nie OUTDOOR project... 19 n 20 Mac 2011 ktorg akan pergi..... xtau lg lokasi di mana nnt akan dbgtau.

hope this subjek aku blh follow... tgk cam senang tp xtau lah kan... apa2 pun suzela blh melaluinya wlwpun ssh n sng... hehehehe

Thursday, January 6, 2011

~~me~~









Photo Again...


time nie makeup... lamer jgk nak siap, bila dh siap haizun blh plak tukar stail rambut sbb dgr pihak laki lmbt lg nak smp...


bakal mak mertuaku myarungkan cincin... smp kena repeat blik sbb laju sgt smp xsempat nak tgkp gmbr.. slmt mak isk sporting


ngan member2... n si kecik tue anak buah isk.. comel kan


member2 lg... tq sbb sudi dtg...


pa n ma... dan juga semua anak2 buah ku... ramaikan semuanya 11 orang


cincin merisik n tunang

Wednesday, January 5, 2011

My Photo Engagement

EEeeee... xsabar nak tgg kedatangan member kesayangan ku mlm nie... mirfat namanya (ada sbb tb2 jd ksygn klu x... xdeknya nak syg.. hehehehe) dier lah photographer utk majlis pertunanganku... mintak tlg member2 jer so price pun xdek lah mahal... lg pun nie first time dier jd photographer... baru nak blajar... so aku ler model ptama dier... MODEL??? hehehe blh lah cun apa
Nie lah Mirfat....saje jer nak letak pic dier kasik glamor cikit... heheheh jgn mare... pesanan dr ku buat mu... dtg cepat2 cikit tau xsabar nak tgk gmbrku yg comel lg cun tue... hehehe

Tuesday, January 4, 2011

Terasa Hati


smlm aku terasa sgt ngan seseorang yg aku sayangi... tb2 ati nie rasa kecewa sgt kerana perkara itu jer dier dh xsuka... iyer aku tau n aku akan cuba jgk utk ikut n aku sendiri pun nak kembali seperti dl.... tp bg lah masa bknnya blh terus dpt ubah... klu bab aku jer nmpk tp dier pun sama, buat apa yg aku xsuka... dh bgtau tp still jgk buat... so jgn nak slh kan aku jer... kite sama2 salah sama2 xnak dgr so slh kan diri masing2 jer ok...

aku cam mls dh nak fkr apa n mls nak amik tau... rasa cam nak mdiamkan diri jer... aku mls nak msg... call... lbh baik SILENT tp.... bila aku wat cam tue nnt dier mare plak n byk tanya knp aku diam.

@ lebih baik biar kedua2 nya SILENT abis citer... buat hal masing2...

Monday, January 3, 2011

Happy New Year


sambut new year dlm keadaan xbrape sihat

HAPPY NEW YEAR 2011