nuffnang

Monday, January 10, 2011

Adult Learning


Smlm class adult learning... ramai gak dlm class tue... lect Dr Roziana. mula2 ingat dier student skali lect lah... nmpk cam garang jer sbb dier masam... upenya2 Dr Roziana baik orangnya...

first day class.... dh ada assgmnt yg perlu ktorg semua buat iaitu Class Activity (Individual) kena present 23hb Jan nnt iaitu next meeting. fuhhhh... pening gak dbuatnya dh lah nak dlm movie n present not more than 15 minutes including synopsis and explain the topic based on your selected movie. ada 3 topic choose 1... rasanya nak amik topic the differences between males and females in socialization and ways of knowing. em... rasa2nya senang x nak cari movie n explain ttg nie... sape2 ada idea leh x share with me...

and ada lg 1 assgmnt iaitu group project... topic: Managing Adult Learning Program. 1 group 5org iaitu sue, suzie, suhaili, ina and mirfat. nie OUTDOOR project... 19 n 20 Mac 2011 ktorg akan pergi..... xtau lg lokasi di mana nnt akan dbgtau.

hope this subjek aku blh follow... tgk cam senang tp xtau lah kan... apa2 pun suzela blh melaluinya wlwpun ssh n sng... hehehehe

No comments: