nuffnang

Friday, January 21, 2011

TITANIC


akhirnya... aku memilih movie titanic utk presentation pd ari ahad nie utk subjek adult learning... dh lamer xtgk citer nie so ingat2 lupe jer lah citer nie... harap2 citer nie ok ngan topic yg diberi. dh xtau nak cari movie apa dh... rasanya titanic nie kira ok nmpk jgk differences males and females.

hope ahad nie semuanya bjalan ngan lancar. cd dh beli so nak tgg burn jer... movie dh ada... synopsis pun dh wat amik jer dr internet... skrg cuma nak xplain topic based on movie jer...

dh lah present sorg2... student dlm class plak ramai jgk kira2 dlm 80 org... fuhhh malu i nak present nnt... bab2 cakap kat depan yg aku plg lemah skali suara mesti xnak kuar... cam ner nie??? mesti merah jer muka aku nnt...

xsabar nak cepat abis utk present individual nie sbb dh abis baru lah rasa lega cikit... lps nie leh cont assgmnt lain plak... wat cepat2 senang xmau nnt last2 minit wat dh kelam kabut... xmau cam sem lepas semua assgmnt last minit punyer... slmt result still ok...




1 comment:

MAI @ WAWA said...

chayok2 sue!
buleh punya..dun worry ;)