nuffnang

Monday, November 16, 2009

aFtEr eXam

seronok rasanya bila dh abis exam... trasa bebas sgt dr buku2... tp wat masa skrg seronok lah... nnt dpt result cam ner lah agaknya... xpe lah exam kali nie myb xelok sgt kot biasa lah xbiasa lg ngan keadaan study part time nie... lps nie kena lah rajin wat study group... jgn last2 minit nak exam baru cbuk nak wat... mulalah frust bila tgk soalan senang jer cuma jwpn xingat smp sakit kepala nak cari jwpn...

bkn main teror lg aku paper last aku kuar awal... sakit kepala sbnrnya xtau knp... mgkn tgk soalan senang agaknya... tp xleh nak jwb sbb xingat jwpn dier... tp xdek lah awal sgt stgh jam sblm tamat.. tp sume siap yer bkn xsiap...

nie gmbr2 lps abis exam... apa lg g enjoy lah jap lupekan sume yg mbuatkan sakit kepala... lps kan tension...









tq sue blanjer aku n ina mkn steamboat... nnt blanjer lg yer... hehehe



lps mkn kite g karaoke...



...aku layannnn kan jer lah dak dua org nie karaoke...



lps mkn nie... tp si ina still leh nyanyi lg... ko mmg best lah ina hantu karaoke...
lps nie kite g main bowling plak yer...

Monday, November 9, 2009

::Cik Tini Wedding::

...Happy Wedding Day...



















nie bkn anak ktorg... pinjam anak lect jap... hehehe














Friday, November 6, 2009

...sTuDy...

em.... ye ker study... xsabar nak abis final exam nie... lps nie leh lah duk relax ckit... penat plak rasanya cam dh stress jer nie sbb ari2 mgadap buku... harap2 apa aku baca tue msk lah dlm otak aku nie... time exam nnt jgn lupe plak sdh...

slmt lah bos aku xdek kat cni... leh lah aku relax ckit kat ofis... lyn fb aku main game... release tension ckit... pastu leh gak aku study

sok exam principles of human resource planning... subjek nie aku rasa tcabar ckit sbb kena cari sdiri maklumat lect xbg pun buku apa yg blh dirujuk... so abis buku yg ada kena mgena aku baca... biar byk ckit maklumat yg aku tau n time exam sok aku tulis lah apa yg aku baca... dh lah essay penat aku nak wat ayat... harap2 sok mudah lah aku nak mjwbnya...

Tuesday, November 3, 2009

~kupercaya ada cinta~

Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati
Tidak hati ini
Semenjak dari mula
Ku yakin ada cinta
Cintalah yang memungkinkan segala

Ku rela biar betapa pun perit tertusuk duri
Jalan berliku tiada bertepi
Ku percaya tidak sia-sia aku diuji
Demi cinta tersembunyi hikmahNya pasti

Pandang-pandang alam ini
Sambil pandang difikiri
Mana bumbung langit tinggi
Mana lantai bumi
Tiap satu yang terjadi
Tidak mungkin tersendiri
Cuba cari jawapannya andai meragui

Mereka meragui wujudnya cinta yang sejati
Tidak hati ini
Semenjak dari mula
Ku yakin ada cinta
Cintalah yang memungkinkan segala

Ada hikmah yang pasti..
Sejak mula ku percaya ada cinta
Cinta itu memungkinkan segalanya
Cinta suci yang abadi