nuffnang

Monday, November 16, 2009

aFtEr eXam

seronok rasanya bila dh abis exam... trasa bebas sgt dr buku2... tp wat masa skrg seronok lah... nnt dpt result cam ner lah agaknya... xpe lah exam kali nie myb xelok sgt kot biasa lah xbiasa lg ngan keadaan study part time nie... lps nie kena lah rajin wat study group... jgn last2 minit nak exam baru cbuk nak wat... mulalah frust bila tgk soalan senang jer cuma jwpn xingat smp sakit kepala nak cari jwpn...

bkn main teror lg aku paper last aku kuar awal... sakit kepala sbnrnya xtau knp... mgkn tgk soalan senang agaknya... tp xleh nak jwb sbb xingat jwpn dier... tp xdek lah awal sgt stgh jam sblm tamat.. tp sume siap yer bkn xsiap...

nie gmbr2 lps abis exam... apa lg g enjoy lah jap lupekan sume yg mbuatkan sakit kepala... lps kan tension...









tq sue blanjer aku n ina mkn steamboat... nnt blanjer lg yer... hehehe



lps mkn kite g karaoke...



...aku layannnn kan jer lah dak dua org nie karaoke...



lps mkn nie... tp si ina still leh nyanyi lg... ko mmg best lah ina hantu karaoke...
lps nie kite g main bowling plak yer...

No comments: