nuffnang

Friday, August 28, 2009

...Seorang yg bernama lelaki...


lelaki mmg wat aku pening kepala... ader yg baik, ader yg d'syg dan ader yg suka tuduh2. Satu ari tue aku mmg mare gila. aku bengang gila ngan sorg mamat tua nie mmg lah dl aku baik gak ngan dier just frenz tp dh smp tahap mlampau aku mjauhkan diri tp aku leh still kwn cuma xcam dl lah... myampah aku dgn dier nie blagak baik. dier jer yg betul sume puan slh... apa ingat sume puan jahat ker... dier dpt kwn puan yg dikatakan jahat tue sbb cermin diri n prangai dl lah baru leh kata puan jahat. abis tue mak n adk ko xjahat ker??? dorg pun puan gak fikir lah. bodoh punyer laki.

mamat tue ckp myesal kenal aku... perangai aku xprnh nak b'ubah n lupe janji. ko sape nak ubah aku... suka ati aku lah nak jd apa pun ko cbuk apasal. aku bkn bini ko pun nak ubah2 org... xsuka berambus lah ko thegeh2 lg tue knp... tp xngaku kata aku bkn nak sgt ngan ko tue... tp apasal ko hbg aku lg dh lah muncul mare2 org pastu ckp dlm bahasa kasar ingat aku xleh bls ker... sori lah aku leh bls 2x ganda lah ingat aku takut ker.

ckp aku lupe janji... aku janji apa???? bila aku tanya xnak jwb... nak menipu no1. pastu ckp bila tserempak aku pndg dier tp wat xnmpk n aku gatal2 ngan bf aku sajer jer tunjuk manjer dpn dier... hello.... bila masa plak aku nmpk ko... klu aku tgk ko pun ingat aku cam ker klu aku pndg skali imbas... ko dh nmpk tegur jer lah. xkan aku nak mare plak. bf aku pun xdek nyer nak mare2 ko klu ko tegur aku... aku rasa ko jer yg takut nak tegur sbnrnya... aku org tegur aku layan lah aku xsombong...

kepada laki tue sedar n cermin diri dl yer sblm nak slh kan org... ko xkwn ngan aku pun aku xkesah lah aku peduli apa...

Wednesday, August 19, 2009

apa kena aku hari nie

hari nie aku xtau lah knp... org cakap lain aku fhm lain cam ner nie... pastu bg inform kat bos pun slh... slmt lah bos xmare.. hehehe klu x nangis aku :((
myb aku nie penat kot... pastu kepala aku nie byk betul nak fkr... keje lg study lg... study pun satu hal buku xcari2 lg nie... nnt exam apa aku nak jwb... assigmnt pun byk xsiap lg... 1 jer baru siap cam ner nie... sempat ker aku nak siapkan nie... jwbnya aku kena slalu tdo lmbt lah nak siapkan assigmnt... dh lah aku nie jenis ikut mood klu mood ok baru aku leh wat n idea pun dtg ngan sdiri...

aduh....

Tuesday, August 18, 2009

Anual Concert

Anual Concert nie dibuat dkt uiam pada 16 August 2009. Hari ahad. seronok tgk dak2 nie sume menari... comel2 sumenya.. cam2 gelagat ader. tp apa2 pun mmg happy tgk dorg sumenya... mmg thiburlah.. anak buah aku 2org bljr kat tadika nie... tadika nie bgs sesuai lah antar anak2 kat tadika nie... bgs cara dorg ajar dak2 nie sume...

menari dek menari

jgn main2 pkai spek mata itam tue... cayalah... menari pun hebat..

Nie anak buah aku yg tepi sekali... nama dier afiq leh dikatakan anak buah kesayangan aku gak lah wlwpun dier kdg2 suka wat aku mare n wat perangai... nie thn last dier kat tadika thn dpn dier dh masuk darjah 1. Afiq bljr rajin2 tau xleh manja2 sbb afiq dh sek... xleh beli mainan tau beli buku jer... :D

nie pun anak buah aku jgk... yg blkg skali tue... dh smp tutup mata dier tue... nama dier adib. thn dpn dier msh bljr kat tadika nie lg...



Friday, August 14, 2009

Jangan Nakal

Semua tahu kamu cantik
Semua tahu kau menarik
Kau bidadari terhebat
Membuat cintaku makin kuat

Kadang2 ku cemburu buta
Saat ramai mata terpesona
Terlebih saat ku mau pergi
Bisa hati kau ada dicuri

Please x3
Kamu jangan nakal
Ku pergi sebentar bukan untuk curang,

Wo…oo please x3
Kamu jangan nakal
Nanti aku datang bawa yang kau pesan
Diriku untukmu…

Semua tahu kau milikku
Semua tahu kucintamu
Ada pun yang memandangku
Betapa beruntungnya aku