nuffnang

Wednesday, August 19, 2009

apa kena aku hari nie

hari nie aku xtau lah knp... org cakap lain aku fhm lain cam ner nie... pastu bg inform kat bos pun slh... slmt lah bos xmare.. hehehe klu x nangis aku :((
myb aku nie penat kot... pastu kepala aku nie byk betul nak fkr... keje lg study lg... study pun satu hal buku xcari2 lg nie... nnt exam apa aku nak jwb... assigmnt pun byk xsiap lg... 1 jer baru siap cam ner nie... sempat ker aku nak siapkan nie... jwbnya aku kena slalu tdo lmbt lah nak siapkan assigmnt... dh lah aku nie jenis ikut mood klu mood ok baru aku leh wat n idea pun dtg ngan sdiri...

aduh....

No comments: