nuffnang

Wednesday, January 20, 2010

tq abg.... mmmuuaahhh...

16hb ari tue my anniversary with iskandar 2 year 8 month. ktorg nie tiap2 bln mesti wish. klu x anniversary bln 5 sebenarnya.

lps abis class duk lepak2 minum jap pastu isk call n byklah soalannya... dlm hati dh rasa mesti nak dtg tue klu x xdeknya nak cbuk cam tue... mmg dier dtg bdiri kat blkg. sblm nak blik dier suh amik barang jap dlm kete tgk2 ada kad besar sgt2... comel sgt... xsangka dpt kad sebesar tue... tq abg i luv u so much...




Monday, January 18, 2010

rumah abg syg....

Smlm lps abis class g putrajaya ngan abg n afiq. g tgk umah abg syg... dier baru dpt umah kat sana... em... cantik jgk n pemandangan pun cantik tp tinggi sgt lah... tingkat 9.





nie dapur lah siap ngan kabinet terus so xnyah ssh nak beli almari dapur dh...



toilet dlm bilik utama. umah nie ada 2 toilet



bilik utama skali ngan toilet atas td



toilet lg 1



halaman ke bilik n toilet



halaman ruang tamu


Monday, January 11, 2010

~~MenCari CinTa~~




Cinta,
Keinginanku mencari teman
yang ingin kupanggilnya sayang
yang ingin ku dipanggil sayang
seorang yang boleh diharapkan
memberikan sebentuk senyuman dan keriangan
untuk mengasihi dan dikasihi
aku hargai sifat kasih yang murni
sebagai pendorong hati nurani
sebagai motivasi kekuatan diri

Cinta sejati
kulihat dikaca realiti
yang tentu boleh membahagiakan
namun kutahu cinta itu banyak cabaran
kasih berpanjangan
dicelah halangan dan dugaan

konflik kehidupan akan ku lalui dengan kekuatan
cinta sejati pengikat kasih jiwa
memberi cinta tanpa sempadan masa
mengembangkan cinta ke tahap bahagia

Ku mencari cinta
mencari, mengintai di celah-celah harapan menggunung tinggi
akhirnya kutemui jua cinta sejati
ia ada di dalam hatiku untuk diberikan kepada dirinya
penuh senyuman penuh ceria
sayang bertapak jua akhirnya
Untuk si dia yang kupanggil CINTA

Tuesday, January 5, 2010

sem2

sem2 dh pun bmula pada 26 Dis 2009. 4 this sem i take 3 subject iaitu human resource management, training needs analysis and career development. 2subject tue tahap 2 n 1subject tahap 3... ganazzz betul terus langkah g amik subject tahap atas terus... tahap 1 pun xabis lg. hope i can do it. career development tue tahap 3... amik pun sbb lect dier best sbb dh pernah bljr ngan dier masa sem 1 ari tue...

now bmula lah hari yg memenatkan sbb dh start study... this time my class just hari sab2 1, ahad 1 n sab2 2... so ahad 2 i rest. assigmnt xnyah ckp lah mesti adanya... tiga2 subject tue ada assgmnt group... individu punyer xsure lg... training needs analysis 17hb nie dh test1... gila lah study pun xlg nie dh ada test... bab baca tue myb ok lg lah bab nak mgira tue prob cikit sbb time bljr tue aku dh khayal kemana entah maklumlah lamer duk dlm class dh naik mls nak mdgr... aku fkr bila lah nak abis nie... :D tp insyallah boleh wat kena study blik n fhmkan...