nuffnang

Monday, June 20, 2011

My Secret Wish Contest

hai semua... ptg2 mcm nie cik sue rajin plak... bkn rajin buat kerja tau tp rajin nak msk contest hehehehe

contestnya ialah My Secret Wish Contest
sesiapa nak join silalah click banner di bawah k


menarik lah contest nie sbb sape menang dpt perfume... bestkan... sape yg xsuka perfume??? semua suka kan termasuk lah cik sue yg akan sentiasa pakai perfume sebelum keluar rumah.

perfume yg cik sue inginkan ialah.... jeng jeng jeng.... 


knp vera wang princess menjadi pilihan hati cik sue sbbnya....
botolnya yg cantik cik sue suka ok... tp.... baunya cik sue kurang pasti sbb pernah bau tp xingat baunya mcm maner... tp ramai yang cakap baunya wangi sgt2. so cik sue teringin sgt nak memilikinya dan blh pakai time wedding cik sue... 
princess... so cik sue pun akan terasa seperti princess bila memakai perfume ini pd hari bersejarah cik sue... hehehehe


oh... si pari-pari... dtg lah kepadaku... penuhilah hajatku utk memiliki perfume yang sgt wangi...
i luv u si pari-pari... :)


^^sue zaman^^


3 comments:

enyheartsdiamond said...

hai cik sue! pari2 dtg ni.. hehe..

tq sebab sudi join kontes yg tak seberapa ni :)

btw, saya pun suka perfume tu juga!

Sue Zaman said...

hehehehe... tq

ladymariah said...

salam...
i ada buat contest sudi-sudilah join k :)

http://ladymariahthehardcoreblogger.blogspot.com/2011/07/contest-pantun-ramadhan.html