nuffnang

Thursday, July 16, 2009

12 July 2009


12 July 09 b'mula lah hidup baru aku iaitu menjadi student...
Boleh ker aku nak study nie... aku study part time so xdek masa nak rileks monday 2 friday work n weekend study... fuh... mesti penat.
kali nie aku amik bidang Bachelor of Science (Human Resource Development) at UTM KL. Tukar bidang tue... hehehe dh lah aku nie mls m'baca so kali nie aku kena rajin lah m'baca kan klu nak b'jaya... Harap2 semuanyer bjln dgn lancar.

Tue first pic aku b'gelar student. Aku n Hajar... time tue jgk lah first time aku kenal dier... orgnyer ok n baik dh kawin n ader anak sorg b'umur 7bln.. see org dh kawin n ader anak pun leh study xkan lah aku yg still xmarried lg nie xleh study kan... aku lg lah xdek apa2 prob... prob ngan bf jer lah.. hehehe aku ader 3 lg member sue, ina n elena... dorg pun baik2. hope ktorg nie still member smp bila2... new frenz...

No comments: