nuffnang

Friday, December 24, 2010

Malacca Again


Tomorrow i will go to Malacca again for 3 days with my family... this year dh masuk 3 kali aku pergi ke Malacca. thn nie aku holiday ke Malacca jer lah... xpe lah janji aku g holiday jgk kan...

first aku pergi dengan my frenz utk wat assgmnt psl Malacca... smbl wat assgmnt smbl jln2 lah kan apa lg...

the second i went with my sister n her frenz... yg nie xmenyeronokkan sbb xbyk sgt ronda2 Malacca... kakak pun frust sbb tue nak pergi lg utk bls dendam... hehehehe


2 comments:

MAI @ WAWA said...

hehe..mai pun suka pegi melaka..
tmpt holiday yg dekat & fun ;)
hv fun ya.. ;)

Sue Zaman said...

ye betul... melaka plg dekat utk holiday n cam2 ada di melaka...

tp klu blh next year xmau g melaka dh nak g tempat lain plak... hehehe