nuffnang

Wednesday, February 2, 2011

...test...

tb2 leh plak tlupe dgn 1 perkara iaitu test... hehehe cuti panjang fikir nak bjln jer pdhal ari ahad ada test adult learning. test leh open book so apa ssh kan nnt nak jwp cari jer lah jwpn dlm note yg dh diberi oleh lect... tp.... klu xbaca xleh jwp jgk, betul x sbb xtau bab maner 1 n xprnh nak baca n tgk pun... em... so.... aku kena study lah time2 cuti nie... ye ker STUDY... leh caya ker... hehehehe. xpe lah nnt last2 aku belek lah note tue tgk apa yg patut... org teror xnyah study... hehehehe blagak nnt xleh jwb mulalah nak mare tension pdhal slh sdiri... xblh2 suzela kena study jgk k nnt myesal pyh plak... ok kwn2 yg maner nak test jgn lupe study k... Gud Luck.

Selamat Bercuti dan Selamat Belajar... :D

No comments: