nuffnang

Monday, May 9, 2011

Aktiviti Hujung Minggu

mgg lepas apa cik sue wat yer....



hari sabtu g jj keramat dengan kak na. saje jln2 abis duit... hehehehe
xdek beli apa sgt pun... beli handbag jer sbb handbag yg sebelum nie dh xelok. beli murah2 jer n untung RM10 sbb dpt gift voucher from jj.



hari ahad boring xtau nak wat pe cik sue g spa lah wat sauna... fuhhh best n panasnya smp cik sue kuar sdiri dr kurungan... abis merah2 muka cik sue.
plannya nak wat sauna n normal facial tp dsbbkan dh lewat n dh janji ngan kak na n anak2 nya g tasik so cik sue hanya wat sauna jer.... next time lah wat facial plak. lgpun bln lepas dh wat facial.

nak kahwin kan kenalah rajin2 g spa... :)



ramai gila org kat tasik titiwangsa smp xdek parking lah... last2 cik sue tgg dlm kete jer mls lah nak pusing2 dh lah jln jem. lgpun g sana dh lambat sbb Afiq wat hal so kejap jer lah dak2 nie dpt main. lain kali nak g tasik lain lah plak...


all pict from google image


^^sue zaman^^

No comments: