nuffnang

Thursday, May 19, 2011

:: Shopping Part 2 ::

Bln 5... cik sue n tunang beli jewellery utk hantaran nnt.
tunang bagi cik sue bracelet n cik sue bg tunang ring.
kami beli awal sbb harganya blh tahan lah so hantaran lain blh beli kemudian jer.
kami beli yg simple n tidak t'lalu mahal... janji pemberian ikhlas...
ada duit lebih lepas kahwin nnt blh lah beli cincin couple... cantik sgt2 harga pun cantik... hehehe
selesailah satu hantaran kami... next month xtau lg nak beli apa

dh selesai membeli kami g mkn di tgi friday... best sgt2... i like u...
tq abg... i luv u mmmuuaahhh.... nnt belanja lagi yer. hehehehe

dannnnn
cik sue dh pun book utk photographer. akhirnya selesai jgk mslh photographer nie... hehehehe
tp ye ker dh selesai??? rasanya cam belum jer... biasa lah cik sue selagi xpuas hati selagi tue lah xselesai...
sape OP nya.... sebelum nie xdek pun dlm senarai cik sue last2 cik sue ambil juga... sbb dh mls nak fikir n mls nak gaduh ngan tunang....
photographer kami nnt ialah D' Sun Impian sepupu kepada tunang cik sue. kami ambil untuk 3 event terus... harganya??? adalah... harga sedara so berbaloi2 lah... hehehehe lgpun klu tgk pada pricenya mmg xterlalu mahal sgt... tunang pun setuju aje... no komen sbb ambil ngan sepupunya sendiri....
D' Sun Impian siap bagi free lg utk pre wedding... so xpyh nak fikir2 dh... org sponsor kan... so cuma fikir nak wat theme n lokasi dimana sahaja. emmmm kat maner yer nak wat pre wedding??? any idea????



^^sue zaman^^

No comments: