nuffnang

Thursday, December 29, 2011

3in1

salam...
dah lama puan sue xupdate blog kan... bkn xdek masa tapi mls melanda diri ini utk mgadap laptop lama2... disebabkan hari nie puan sue tidak sibuk dgn urusan umah tangga jadi puan sue nak update cikit gmbr nikah, reception KL and reception PD.

semua gmbr hasil dari copy di fb. gmbr dr OP belum dpt lg... nnt dh dpt puan sue akan update balik ok... so kita tgk gmbr dr photographer yg tidak berbayar dulu ok.. hehehehe

Solemnization
Baju design oleh k.nur D'ratu Bridal
Bunga tangan dari Intan Norazam


 Reception KL
Pelamin, makeup n baju dari Butik Rinssuzana


 Reception PD
Pelamin, makeup n baju dari butik di PD klu xslh nama butiknya She Dee Collection.
owner Kak Mona.

ok itu saje puan sue nak bgtau... 3in1 Solemnization, Reception KL and Reception PD.
xsabar nak tgk video time nikah n reception KL... bila lah abg mie nak siapkan... congrat to abg mie dpt baby girl... n xsabar juga nak tgk gmbr dr my OP. 


^^sue zaman^^

2 comments:

Ezza Z said...

sue,ezza pergi kenduri sue haritu.
rupenye mak ezza kenal dgn kakak ipar sue.
pelamin sue gojes sgt.
tapi tak dpt jumpe perantin sebab nak g kenduri lain plak.
btw,sue cantik la.

Sue Zaman said...

ye ker... tq2 dtg kenduri sue tp xsempat nak jumpa lah kan...
tq ezza :)