nuffnang

Thursday, December 1, 2011

SPA

wah wah wah... rajin betul cik sue update blog hari nie kan... tp semuanya ringkas2 jer sbb nak panjang2 sgt nnt bosan n xtau nak tulis apa... :)
ok disebabkan cik sue dh xbekerja n sgt lah suka... hahahaha so hari nie berpeluang memanjakan diri di spa. cik sue xbuat appoitment pun cik sue terus terjah spa2 yg ada di Prima Sri Gombak. dekat jer mls nak g jauh2... so spa pertama cik sue pergi...emmmm kurang menyeronokkan dan cik sue kureng berkenan. so cik sue terjah spa yg blh dikatakan hari2 cik sue tgk namanya iaitu SPA D DAUN. melangkah masuk ke spa d daun cik sue tb2 jadi tertarik n lebih2 lagi staff and owner spa layan dgn cukup mesra skali... suasana di spa pun sgt nyaman kerana dlm suasana kg...


gmbr nie cik sue copy dr blog spa d'daun cik sue xsempat nak tgkp gmbr, sebenarnya malu... hehehehe maklumlah sorg2 jer klu ada kawan dh lamer posing kat citu tp kena minta kebenaran dl lah yer...

cik sue ambil pakej mawar yang berharga RM143 utk lulur herba, manggir yougurt and facial vitamin C. cik sue tambah lg satu iaitu sauna yg berharga RM29. so total semua RM172. mcm2 pakej yg terdapat di spa d'daun. cik sue ingat nak ambil pakej rahsia seri ratu utk bakal pengantin yang berharga RM280 tp disebabkan masa yg xcukup lain kali lah.

sesiapa yg ingin merasai suasana kg di spa d'daun sila lah pergi ke sana yer...


nie kad nya... betul2 dibawah butik Dina Halim... sape xkenal dina halim kan butik yg cukup famous dikalangan semua pengantin... :) ingatkan dl cik sue nak book butik dina halim tp kelain jgk cik sue pergi... hehehe xpe lah xdek rezeki dgn dina halim...

^^sue zaman^^

4 comments:

♥ Elin ♥ said...

wahhh seronok nih kalau sekali sekala manjakan diri kan ")

K.I.N.A said...

owh..yang ni yang dekat dina halim tu..tahu2! tapi tak pernah masuk..nak try la..

Sue Zaman said...

elin : mmg seronok pergi lah...

kina : try kina xrugi mmg best... :)

Kak Aya said...

tengah plan nak ke Spa D Daun bila dapat gaji nanti