nuffnang

Tuesday, September 20, 2011

cerita hari minggu

hai semua.... sekarang cik sue dh start sem baru. hari sabtu class asas penilaian program diajar oleh en. azlah n hari ahad pengenalan kewangan oleh dr. melati.

sabtu cik sue keluar awal jam 4.30 sbb cik sue nak kena g rawang umah member staff office. fuhhh 2 jam perjalanan cik sue ke rawang mana xnya sesak gila... nak ikut tol plus xtau jln balik baru ikut tol n amik masa dlm 1 jam jer dh smp kl. terasa penat sgt sbb cik sue kena drive sendiri.

jom layan gmbr hari sabtu dulu... nie gmbr time dlm class lama menunggu lect masuk so ktorg tgkp gmbr syok sendiri dl lah... hehehehe...


cantik x cik sue... hehehehe perasan dh lah tembam bila nak kurus xtau lah



kami sentiasa bertiga... insyallah smp abis belajar yer kawan2...

nie plak gmbr hari ahad...


nmpk cik sue mkn apa???? sedap tue... mkanan kegemaran cik sue bila time break.


n sue pun t'ikut2 cik sue.... hehehehe 



tunjuk jam baru... hehehe gold tue mahal tau... leh caya ker mahal???



di UTM.... konon2 nya dtg utk mkn jamuan hari raya... last2 kami balik dgn hampa sbb lama tgg n bila time nak mkn ramai plak org n kena beratur panjang... so ktorg pun cancel lah baik g mkn kat tempat lain... tp still makan free sbb cik sue g open house umah member di Selayang. 



^^sue zaman^^

No comments: