nuffnang

Friday, September 23, 2011

Wedding Card

selamat hari jumaat semua....
mesti seronok kan sbb esok cuti. mcm2 program ada esok n hari ahad kan. cik sue esok xdek apa2 program myb g saloon jer kot. ahad baru attend wedding member di Setapak.

cik sue dh tempah card kahwin. bila? xingat lah plak resit ada kat umah. hari tue nak cerita tapi lupe maklum lah g tempah card time2 puasa so xingat nak update psl card. cik sue tempah di IXORA medan MARA, jln raja laut. girl yg layan cik sue pun baik n cik sue ckp kat dia nak yg paling murah sekali... dia senyum jer... hehehe kedekut kan. kedekut2 pun card tue still cantik k... cuma simple sgt2 lah.

cik sue tempah 1000pcs. 500pcs utk cik sue, 500pcs lagi utk en tunang. card sama jer sbb kami buat sekali jer. percuma 1 bunting and en tunang tambahkan lagi 1 bunting jd 2 bunting lah. total semua adalah dekat rm600 jgk lah.

sebenarnya hari nie cik sue dpt msg... card dh siap... n dh boleh ambil. wah... cepatkan suka2... xsabar nak g ambil. hari ahad mesti kena ambil. nnt cik sue tunjuk card cik sue tue yer... n sape2 sudi send lah address nnt cik sue pos kan... marilah dtg beramai2 memeriahkan majlis cik sue... :) boleh jumpe korang semua


^^sue zaman^^  

4 comments:

MiSs iEzZ said...

jgn lupa jemput cik izzaty yer.... t'tggu gak kad dr dak2 PPN...... xpenah nyer bg kad...semua jemput pakai FB...tak syok langsung~~~

Sue Zaman said...

wajib jemput dak2 PPN. dh lamer xjumpa rindu tue... nnt bg address yer

MiSs iEzZ said...

nk bg kat maner tuh ater nyer~~~
nanti izzaty bg msg kat FB lah yer....
wed sue bl yek???

Sue Zaman said...

bg kat fb lah... bln 12. nnt dtg tau ajak dak2 PPN yg lain