nuffnang

Thursday, November 3, 2011

Handbouquet

Akhirnya... settle jgk part handbouquet nie. pg td dh confirmkan dgn intan... dia ckp utk tarikh cik sue still available lg... cuma sue akan dapat awal bln dec sbb dlm bln nie byk sgt tempahan... ok xpe janji smp sebelum tarikh cik sue nak guna...

seronok sgt2 akhirnya dpt juga handbouquet intan buat... cantik sgt2, suka tgk intan pgg masa wedding beliau. klu nak tau mcm maner rupanya blh lah melawat blog beliau... intan ...bg yg xtau lah tp mesti ramai dh kenal intan kan beliau sgt dikenali oleh b2b kerana apa yg intan buat sgt lah kreatif... 

*
*
*
*

sekarang misi cik sue adalah memotong ukiran ini...



baru siap 2 set jer... dekat maner cik sue nak tampal nie? adalah... tunggu... hehehehe
design nie cik sue copy dari internet jer... tulisan tue cik sue guna photoscape.



^^sue zaman^^

4 comments:

K.I.N.A said...

dapat jugak bunga intan ye..best2..
susah tu nak gunting..gudlak sue!

Sue Zaman said...

mesti dpt... :)
tq kina

Ezza Z said...

Ezza,takde rezeki nak pakai bunga dari Intan. wuwuwu. tapi xpe bunga lain pun cantik gak. *ayat sedapkan hati*

Sue Zaman said...

xpe ezza bunga mana2 pun ttp cantik ok...