nuffnang

Tuesday, March 1, 2011

Infografik Perkahwinan


menarik kan... sue dapat dr Adlan Khalidi
minta maaf sue copy n letak di my blog...

suke tgk step by step dlm perkahwinan... byk jgk keje yg nak kena buat n bkn senang nak kahwin... :)

ok jom tgk apa yg sue dh lalui...
emmmm.....

Merisik - of course lah sudah kan... time nie xsenang duduk lah xtau knp... baru merisik bknnya kahwin... :D nak tau bila click disini SUEISK dan PICTURE

Meminang - meminang dan bertunang sama je lah kan???
bila click disini SUEISK dan PICTURE

Persediaan - Dewan (done) + Catering (done)

yang lain2 belum lg. Kursus kahwin ingat nak g bln nie tp nmpk nya mcm xjd jer sbb masing2 ada hal... jwbnya tangguh lg lah.

Sekarang dh bln 3... tggl berapa bln lg yek.... emmmm bln Dec2011 lmbt lg kan ada masa untuk semua tue... insyallah.


^^sue zaman^^

2 comments:

anaztasias nora aira said...

Insya Allah pasti ada masa. saya sebulan awal dari awak :)

Sue Zaman said...

:) mudah-mudahan semuanya bjalan dgn lancar.