nuffnang

Thursday, March 3, 2011

JANGAN pandang camera!!!

First time join contest... cam best plak so sue nak join contest pertama sue iaitu
Jangan Pandang Camera...


Syarat-Syarat :

1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini.

Tarikh Tutup : 29/4/2011(jumaat)

Sesiapa yg nak join sila Click di sini atau di banner
*
*
*
*

ok nie gmbr sue
cam ner ok x... cute apa gmbr time tunang... :)



tag kepada my frenz :


ok dh siap..

sekian terima kasih.. :)

^^ sue zaman ^^

4 comments:

NM02 said...

gambar tak pandang kamera?? mmm... nak kena slongkar laptop le nampaknya. ok, dah aa, akak wat eh

Sue Zaman said...

hehehe... akak kan byk gmbr mesti ada punyer... saje jer join contest nie cam best plak...

MAI @ WAWA said...

i'm tagged?
weehu.
thanks sue ;)

anyway pic sue lawa. siyesly. ;)

Sue Zaman said...

hehehe... tq mai