nuffnang

Wednesday, March 23, 2011

Shoe

Shoe for nikah yg maner sesuai.... eemmmmm bila nak pergi beli yek...
beli awal2 pun xsalah kan...
sue mencari shoe colour grey



kalau beli seperti ini???? wah... so glamour ok.


yg nie... emmmm ok apa nice n still look simple.


yg nie pun cantik gak...

sue nak cari shoe yg mudah dipakai dan dibuka krn senang nak masuk masjid
seperti tiga shoe di atas sue blh pkai sarung jer xperlu tali2 ok...

shop maner yg first sekali sue akan pergi.... mestilah my favourite shop....
i love this brand


Carlo Rino

(all pict from image google)



^^ sue zaman ^^



4 comments:

NM02 said...

sue,

mak andam tak sediakan kasut sekali ker? zaman akak dolu, pilih je.. mesti ada yang match ngan baju

Sue Zaman said...

utk nikah x sbb semua sue beli... kain baju, tudung, veil n kasut.

utk sanding n btandang jer baru semua sewa.

MAI @ WAWA said...

sue, yg macam no 2 tu cantik..lepas tu boleh pakai time g keje ke, kenduri ke..kalau yg first tu pakai sekali je kerana sgt glamor.hoho :D just my opinion :)

Sue Zaman said...

betul2... beli yg blh pakai kemana2... pakai sekali rugi.