nuffnang

Wednesday, July 20, 2011

Baju Nikah

salam
hari nie baru nak update psl baju nikah. sebelum nie bising baju nikah xcantik lah apa lah kan... so hari ahad 17july slps habis class cik sue pergi ke butik kak nur nak tgk baju tue bila letak manik mcm ner rupanya adakah ia cantik atau tidak.
so hasilnya adalah...... tgk gmbr dibawah...


bg cik sue ia blh diterima n cantik. bila letak manik barulah cik sue nmpk baju tue hehehehe so masa tue cik sue dh puas hati. Alhamdullilah semuanya bjln dgn lancar... wlwpun xdpt apa yg cik sue nak so mcm nie pun blh lah. lgpun utk nikah kan wat secara simple jer dh lah... n nnt leh pakai balik bila ada dinner kat maner2... tue pun klu ada... :)

cik sue try... ok cantik cuma perlu ada penambahan lg iaitu dibahagian bawah. kena letak manik jgk baru cantik klu x nmpk cam kosong jer xnaik colour silver dibahagian bawah. tp manik simple jer lah xseperti di bahagian atas. tudung pun dh siap... colour tudung lain cikit tp bila pakai sesuai ngan baju... ok lah xkan nak sama colour ngan baju plak kan. veil mmg cik sue dh beli siap.

lps raya nnt baru cik sue tgk utk bahagian bawah n try skali lg. n bln 11 baru cik sue try utk kali t'akhir sebelum bawak balik. cik sue xnak bawak balik lg biar jer kat butik kak nur... lgpun kak nur ok jer. 
n makeup nikah cik sue book ngan butik kak nur jer senang. cik sue suka ngan kak nur sbb dia melayan jer cik sue nie... :) klu sue xbook maner2 lg pakej kahwin mesti cik sue amik ngan kak nur jer.
 terima kasih kak nur.


^^sue zaman^^

5 comments:

nadia_fendy said...

cantik!!

Sue Zaman said...

tq :)

NM02 said...

mm.... mesti rasa makin tak sabar ni kannnn @_@

anaztasias nora aira said...

cantik !!! =)

Sue Zaman said...

hehehehe xsabar n takut...

tq :)