nuffnang

Monday, July 4, 2011

B.O.S.A.N

aduhhh... bosannya xtau nak buat pe. kerja xbyk sgt hari nie n rasa mls nak buat apa2. mmg 2 3 hari nie mood xbaik sikit rasa penat sangat n malas sgt... terasa nak tidur jer.  kadang2 tfikir mcm nak duduk dekat rumah jer n xpayah buat apa2 pun... boleh... pg tadi pun nak bangun malas... rasa xnak g kerja jer. sunyinya lah hidup nie... knp yer... rasa xhappy...

sabtu kul 11pg dah kuar umah pergi library UTM ada discussion dgn group, padahal janji kul 10.30 tp cik sue smp kul 11.30, cik sue last skali smp yg lain dah b'bincang n buat kerja masing2. sorry yer kawan2 cik sue mmg xdek mood hari sabtu tue. lps tue kul 2 class plak. mmg xmsk satu apa pun lah n apa yg lect ajar pun cik sue xfhm. time tue dh ngantuk n fikiran dh melayang kemana xtau lah. lebih kurang kul 5.30 mcm tue cik sue dh kuar dr class dl teman suriati g klinik dier dh xthn dah sakit badan n demam... so apa lg amik peluang lah lgpun cik sue dh boring duk dlm class tue. smp umah dlm kul 8.30 mlm. mlm tue plak siapkan assgmnt n slide utk presentation esoknya n baca note utk test tp satu apa pun xmasuk dlm otak nie sbb dh ngantuk gila... tdo nak dekat kul 2 pg.

ahad kul 8 pg dah kuar umah mcm biasa g class lah. ngantuk tp kuatkan jgk utk g class. abis class kul 5. pandai lect buat test kul 4ptg mmg xterjawab lah meniru jer org kiri n kanan :) pg lect ngajar dl... lps lunch presentation. xsempat nak bkump ngan family... jeles semua ada kat umah. xsempat nak jumpe abg deen n kak lin. baru nak discuss psl doorgift... cik sue mmg busy slalu dorg dtg cik sue xdek kat umah... tgg lah lps final cik sue g lah umah kak lin. mlm plak kuar ngan kak na g The Mall jer saje shopping2... xdek beli apa pun tp abis gak lah duit... gila gak tgk baju n ada sale plak... cik sue ttp beli jgk 2 psg baju kemeja... dh sale beli jer lah kan... balik rehat jap n lepas tue tido... mmg senang lah nak tido sbb dh ngantuk sgt...


^^sue zaman^^

No comments: