nuffnang

Monday, July 18, 2011

Henna

salam.... hari sabtu cik sue jumpa ned. siapa ned tue? dia lah yg akan buat henna dekat cik sue nnt. jumpe dia dr blog b2b jugak tp lupe sape. sape2 yg nak tempah dgn ned blh lah tgk blog dia disini k.
bagi cik sue design dia cantik n cik sue suka k sbb ada design yg simple jer. cik sue xsuka sgt pakai henna tp sekali skala apa slhnya kan. lgpun pkai time kahwin jer. cik sue jumpa ned utk bincang2 sikit n bayar deposit. cik sue suka ned sbb dia peramah n baik orgnya. 

nie antara hasil ned yg cik sue suka n myb nak buat mcm nie jgk kot... byk lg yg cantik2 leh tgk di blog beliau k....


cik sue suka mcm nie tp xmau kat jari telunjuk nak wat dekat jari manis k


cantik kan bunga tue


nie pun comel jer di telapak tangan


kaki nak wat cam nie jer... hanya disekeliling simple jer kan



^^sue zaman^^

8 comments:

K.I.N.A said...

in the mood search for henna jugak! hehe..thanks 4 sharing..

Sue Zaman said...

wc :)

NM02 said...

pakai inai time nak kawen mmg satu penyiksaan






hadoi... tolong garu plizzzz!

^_^

Sue Zaman said...

hehehehe... betul2 kena keraskan badan cam robot xleh wat apa2...

Cik Hazz said...

nice choice. that is me in the photos. ngeee~ puas hati giler! color sangat superb. mmg recommend Ned Henna!! ;-)

Sue Zaman said...

la ye ker... hehehehe sorry yer amik gmbr u

baru sue tau kat ner sue jumpe nedhenna upenya dlm blog u... :)

nadia_fendy said...

eh eh!! henna saye..hihi.. :)

Pn Hazz: blushing2 dh nih taw.. :D

Sue Zaman said...

hehehehehe