nuffnang

Friday, January 27, 2012

Goodies di Hari Jumaat

Murah rezeki pada hari jumaat. birthday anak2 di tadika cendekiawan. hari nie ada 3 anak yg menyambut birthday... cikgu sue ucapkan selamat hari jadi yer anak2 semua. wah... tb2 bahasakan cikgu sue maklumlah semenjak kerja dekat sini mmg gelaran cikgu lah dapat. seronok jgk bila dpt goodies... nnt balik blh lah mkn. dapat pun sbb ada lebih so bglah dekat office sikit. 


first dapat yg nie jer... cantik kan dulu puan sue nak buat doorgift kahwin mcm nie lah tp xjadi. akhirnya tb2 dapat plak hari nie tp bkn doorgift kahwin tp goodies birthday budak2. kek dia pun cantik colour hijau lagi...


dari satu terus jadi mcm nie. dapat lg dua goodies. dalam paper bag colour merah tue bkn goodies budak2 tp dari pengantin baru suria yg baru melangsungkan perkahwinan pada 2 minggu lepas klu xsalah. kami semua xdpt hadirkan diri sebab jauh sgt dekat kelantan so puan suria pun bawak lah doorgift utk kami cikgu2 di tadika cendekiawan nie. terima kasih puan suria. xdapat kita nak berkenalan dengan lebih lama kan sbb puan suria dapat kerja lain dan akan bertugas di miri sarawak. so perkenalan kami sekejap jer. tp puan suria baik orgnya dan puan sue suka... maklumlah kamikan sama2 sue hehehehe.



^^sue zaman^^


No comments: