nuffnang

Tuesday, January 17, 2012

Kenangan sbg Pekerja...

kenangan apa sbg pekerja yer... apa lagi kerja ditempat baru. first time kerja xpyh interview terus masuk jer... knp? sbb cousin punya jer so xpyh interview. puan sue kerja sini pun hanya sementara untuk dapat kerja lain myb tgg smp habis belajar kot sbb kerja dekat sini relax sikit cuma sakit kepala sakit hati bila suasana bising. itu kena banyak bersabar yer maklumlah kerja dekat tempat budak2 klu xbising xsah kan. puan sue terpaksa tukar kerja kerana mengikut husband ke Putrajaya. xsanggup nak berulang alik dr Putrajaya - Sri Hartamas. 

sudah 2 minggu puan sue bekerja disini... dimana??? Tadika Cendekiawan presint 9. kerja sini save budget jgk sbb dulu parking kena bayar sekarang free jer. parking jer dekat halaman tadika. puan sue kena drive sbb masuk kerja pukul 9 - 6 so cik abg kena tgg lah ptg tue. 

gelaran puan sue sekarang cikgu yer... wah... cikgu tue. tp puan sue xmgajar cuma bekerja di office sahaja. kerja office pun kena pggl cikgu jugak ok. klu mgajar rasanya habis budak2 nie... lain puan sue ajar n habis budak2 nie semua menangis... puan sue xcukup sabar mcm cikgu2 lain.



pict nie copy dari dlm pc. pict thn 2010. xsempat lah nak ambil gmbr sendiri... bkn xsempat malas sebenarnya... hehehehe xpe lah dh ada dlm pc copy jer lah. 

ini lah tadikanya... ramai tue budak2 dari baby smp 5thn kot klu xsalah.  dh ramai bising lah kan... time pg n ptg jer bising. tghari dorg semua tidur. so aman lah sikit. 


^^sue zaman^^

No comments: