nuffnang

Wednesday, January 25, 2012

Kenangan Sbg Student

Salam... Ramai lagi ke yang masih bercuti hari ini? maklumlah ada sekolah cuti seminggu kan so ibu bapa pun blh ambil cuti 3hari lg. wah... lama tue. puan sue xcuti pun sbb xdek pergi mana n baru kerja xelok lah plak nak cuti kan. puan sue plan mcm nak cuti 2 n 3hb feb sbb 1hb hari wilayah 6hb cuti utk maulidurrasul dan 7hb thaipusam. lama kan cuti blh dpt seminggu juga. tapiiiii rasanya xkot sbb cik abg mesti kerja so baik puan sue kerja jgk lah. xnak lah duk rumah sorg2. boring....

ok cerita pasal kenangan sbg pelajar.... puan sue baru habis final exam pada 19hb so skrg enjoy lah. tp sem nie mmg puan sue xstudy apa2 pun... g exam mcm tue jer hanya sempat scan sekejap jer... bagus kan org lain exam study smp xtdo tp puan sue blh jer tdo dgn lena... xtau lah sem nie mcm mls sgt2... mgkn xdek class sgt so mls lah n lebih2 lagi dh kahwin jadi mls plak nak study... hehehehe 

exam finance puan sue mmg xstudy apa pun lah... xtau nak study apa sbb mmg puan sue xfhm sgt finance tue n mmg xbminat. sempat study skjp dgn sue, ina n mirfat tghari tue. so sempat lah jgk puan sue scan apa yg dorg study. finance jawab 3 soalan tp puan sue cuma jwb 2 soalan jer. emmm xtau lah cam ner result nnt. 

next exam penilaian program. subjek nie pun puan sue xstudy sbb mlm tue puan sue demam teruk lah plak. badan panas tp puan sue sejuk. smp umah ma ingat nak study jap last2 tidur smp cik abg alihkan buku ke tepi. exam pagi so mmg xsempat lah nak tgk hanya scan jer lah kan... puan sue suka sgt scan2 nie kan mcm lah masuk dlm kepala otak. tp at least puan sue nmpk jgk setiap bab tue apa isi2 dia. alhamdullilah puan sue leh jawab semua soalan. slmt soalan blh pilih. harap2 apa yg puan sue tulis panjang2 tue adalah betulnya jgk... :)


^^sue zaman^^

No comments: