nuffnang

Friday, August 19, 2011

Doorgift - jar


 16 august 2011 cik sue pergi sekali lagi ke Quality Pack Sdn Bhd. Kali nie cik sue dtg bkn hanya utk tgk2 tapi terus beli 504pcs jar bentuk hexagonal. kenapa 504pcs bkn 500 jer... sebabnya dlm 1 kotak ada 24pcs n cik sue beli 21kotak jadi 24x21=504pcs so lebih 4pcs... xpe lah lebih 4 jer xbyk pun

 

 nie lah semua 21 kotak. selamat kotak kecik jer... ye lah saiz jar pun kecik molek... muat2 letak dlm kete. terima kasih kepada saiful kerana membantu cik sue mgangkat semua kotak nie letak di dalam kereta cik sue.


nie lah dalam nya... tersusun kemas n selamat xpecah maklumlah cik sue nie drive ganas cikit :) comel x jar cik sue... jar dh beli tggl nak fikir letak apa jer di dalamnya... byk sgt plan kejap nak letak nie kejap nak letak tue... nie semua gara2 ada 3 kepala yg mempunyai idea berbeza2... nak tau apa isinya... tungguuuuuu


^^sue zaman^^

6 comments:

Miss Tatie said...

wahhhhh murah tak eh?

Sue Zaman said...

bg sue harga dier ok... xlebih dr rm1 1pcs... tue utk jar sue... jar yg lain harga lain plak...

K.I.N.A said...

dah beli dah!hehe..bgus2..berbaloi kan..

Sue Zaman said...

berbaloi2... hehehehe

kisah aku said...

nk beli jugak dlm 50 pcs...sue bg link :)

Sue Zaman said...

hai kisah aku... nie link dia

http://qp.com.my/