nuffnang

Thursday, August 11, 2011

Quality Pack^^

hai semua....
akhirnya cik sue jumpe juga kedai quality pack yang menjual pelbagai botol...
pg td cik sue cari kedai tue n selamat jumpa tp sesat juga lah.... cik sue beli 3 sample jar. saiz n betuk yg b'beza sbb nak tunjuk dekat mak n kakak ipar dl yg maner diorg nak.

nnt dh confirm baru order byk maner.... harga plg mahal pun RM1 jer.
next week baru citer psl nie balik sbb xtau nak citer apa... citer jumpe kedai quality pack jer.... kebetulan ada kerja dekat puchong so dh alang2 dekat g lah carikan.... minggu depan leh lah beli klu dh wat keputusan.

to kina tq coz bg info ttg quality pack n direction cam ner nak ke sana

^^sue zaman^^

1 comment:

anaztasias nora aira said...

nora pun xtahu lg pergi ke tak. eheheh mcm xdan je dah