nuffnang

Friday, August 12, 2011

Photoshoot

salam semua....
sudah 12 hari umat islam berpuasa... ada sape2 ponteng puasa???? elakan dari ponteng yer kecuali klu ada sebab2 tertentu yg tak dapat dielakkan.

selepas raya.... cik sue ada 2 photoshoot
1. cik sue dpt free... menang contest dan tema dh ditentukan iaitu tema casual dan diadakan dibandar KL sahaja tp xsure lg kat belah maner. wlwpun dh ada tema still xdek baju nak pakai... kena beli baju baru lah kan... hehehehehe nak beli baju apa yek.... 

2. photographer my wedding sponsor utk pre wed.... 
smp skrg still xtau nak wat tema apa... location kat maner... emmmm cam ner nie xdek idea lah.... ada sape2 yg leh bg idea x.... klu leh location dlm KL n Selangor jer... xmau jauh2...


^^sue zaman^^

2 comments:

ina said...

pergi la wt kt broga hills.. keh3

tak pun dekat bagan lalang..

sepang gold coast tue..

kalau nk simple je.., pg dkt bangunan sultan abdul samad tue.. area dataran merdeka.. smart gak..

kalau nak ala-ala kampung, pergi area sekichan.. tepi sawah padi.. tpi musim ke?? hehe

Sue Zaman said...

broga hills... aduh... penat nak memanjat bukit nnt :)

sepang gold coast pun cantik jgk...

ala2 kg klu bkn musim sawah padi xcantik lah

xpe2 cadangan yg blg dpertimbangkan :)

tq ina