nuffnang

Monday, August 22, 2011

:: Shopping Part 3 ::

hehehehe shopping lagi... perempuan xsah klu xshopping.
cik sue bkn shopping raya tp shopping barang hantaran kahwin lah apa lg.  smlm dlm kul 11 pg cik sue n en tunang smp sogo jln dh jem tp ktorg park dekat maju junction jer mls nak park kat sogo sbb mesti penuh n mls nak meredah jem lama2... dh elok2 depan maju junction xjem sgt apa lg terus masuk parking lah.

semalam cik sue shopping 2 barang hantaran jer iaitu perfume and jam tangan. perfume cik sue beli yang couple set jer jimat cikit... pusing2 mencari perfume... nak yg tue nak yg nie tp masing2 kedekut nak kuar duit beli yg mahal2... hehehehe last2 amik lah couple set jer senang. cik sue beli jenama apa?



pict from google

nampak jenamanya.... :) tue lah jenamanya... setiap set men n women ada 2perfume. satu baunya lembut n satu lagi bau dia keras cikit... nak tau pricenya sila lah bkunjung ke sogo :)

jam tangan cik sue beli dekat kedai jam dlm sogo jgk... sementara nak tgg perfume dibungkus yg baru cik sue n en tunang g tgk2 jam. mula2 cik sue x plan pun nak beli last2 en tunang nak beli so beli jer lah... byk jgk ktorg try... cina tue melayan jer lah... cik sue ckp dekat en tunang klu kite xbeli mesti cina nie mare sbb penat dier kuarkan semua jam tue last2 xbeli... hehehehe tapi cik sue n en tunang beli jgk akhirnya. jenama apa???


pict from google

itu lah jenamanya... tp bkn bentuk mcm tue yer... jam tangan cik sue lagi mahal dr en tunang hehehehe mestilah kan puan kena mahal xleh murah2... ok selesai sudah 2 barang hantaran. next nak beli apa plak yek... tunggu ada sale lg lah baru beli. 



^^sue zaman^^

2 comments:

anaztasias nora aira said...

nora pun beli perfume couple tapi jenama CK hehehe jimat kan :) sepasang la tu sehati sejiwa heehhe :)

Sue Zaman said...

hehehehe... mmg jimat sgt2