nuffnang

Friday, August 12, 2011

Jar

Selamat mlm semua
wah... rajin plak cik sue nak update blog kan.... hehehehe dh ada citer so rajin lah update tue pun ada yg t'tggl tgk lah nnt2 baru citer.... skrg cik sue nak citer psl jar yg cik sue beli dekat Quality Pack semalam
nie lah 3 bentuk jar cik sue beli.... skrg msh lg dlm pbincangan nak beli yang maner.... esok b'buka puasa 1 family so esok baru tau yg ner 1 nak beli n nak citer cikit sok en tunang akan b'buka puasa ngan family cik sue... hehehehe nie first time dier b'buka puasa sama2...

mana satu korg nak.... cewahhhh cam lah jar nie nak bg kat semua tetamu nnt... plan nya mmg nak bg dekat semua tetamu ttp cam dh tukar plan plak... jar nie hanya akan diberi kpd tetamu tertentu jer... sape org nya... adalah... :)



^^sue zaman^^


No comments: