nuffnang

Thursday, October 27, 2011

Bedroom

hai... hari nie cik sue nak cerita sikit pasal bedroom...
bedroom cik sue xbesar pun kecil jer... ambil bilik tengah, bilik cik sue sekarang xblh sbb nya byk sgt harta pusaka dlm bilik tue... sebenarnya mls nak alih n kemas. bilik dh siap cat semuanya colour putih je... mls nak buat colour lain. 



lampu baru pasang... konon2 nnt romantik lah bila tdo... hehehehe lampu tue pa belikan emmm colour merah plak tue.

ok cat sudah... so boleh lah beli perabot plak... insyallah nak beli colour putih jgk tp xtau lah tb2 nak colour lain plak... 


bagus x cik sue... perabot xbeli lg tp cadar dah beli :) ikutkan xdek dlm plan nak beli cadar cuma nak tgk2 jer dulu... mula2 pergi tgk dekat jakel... aduh... mahal lah plak cik sue mls nak beli mhl2 murah2 je sudah n nak simple jer... elok jer cik sue g semua house jln2 tgk kedai sin yin n yen riben ternmpk plak kedai K.L Fancy Bridal Fabrics. masuk tgk n org tue pandai plak melayan cik sue... kena dgn layanan cik sue pun jd mudah utk keluarkan duit beli cadar tue... dia pun sanggup buka semua cadar yg cik sue nak tgk so kira ok lah layanannya ikut pelanggan kan... bgtau berapa harga kita nak nnt dia tunjuk mane satu cadar harga yg kita minta. cik sue blh cakap ada x cadar yg harga bawah RM100... hehehe org tue senyum n cakap maner ada... kedekut betul cik sue kan... dh tau mmg xdek saje jer tanya mane tau kot2 ada ker kan... smp rumah cik sue xbukak pun  biar dibungkus mcm tue jer smp masa nnt baru bukak... 



^^sue zaman^^

No comments: