nuffnang

Monday, October 3, 2011

My Card

Salam semua... Selamat Hari Isnin
hari tue cik sue ada bgtau wedding card cik sue dh siap kan... so hari nie dlm mood yg baik hehehehe cik sue nak tunjuk cikit card cik sue yg simple n murah tue. tp belum diedarkan kepada sesiapa pun lg, rasa awal lg kan tgg pertengahan bln 10 baru cik sue edarkan... nnt bg awal2 lupa plak n bg lewat sgt pun xblh jgk takut ramai yg dh ada program lain plak. 

ok nie lah card cik sue


sampul card


my card... sory hanya dpt tunjuk name jer... nak tgk keseluruhan tunggu cik sue edarkan kepada yg sudi memeriahkan majlis cik sue. card cik sue colour white n tulisan gold.

sekarang tgh pening nak listkan senarai tetamu... klu ikutkan mcm xcukup jer 500pcs card tue... xcukup mintak dekat en tunang lah sbb card sama. ok card dh settle bunting jer xambil lagi sbb xbg gambar tunggu lepas pre wedding baru send gambar.


^^sue zaman^^

2 comments:

NM02 said...

bila tarikh?

Sue Zaman said...

11/12 nnt k.na bg card kat akak yer... nnt dtg tau..