nuffnang

Monday, October 24, 2011

Next shop

next shop cik sue terjah adalah di semua house. kedai Sin Yin dan Yen Riben. ok xdek apa sgt pun cik sue beli... hanya dpt penat jer... hehehehe xtau knp mcm xdek yg menarik perhatian cik sue seperti kedai krismaya... mungkin 2 kedai nie terlalu padat n kurang selesa utk memilih n melihat barang2 dgn teliti. cik sue nak cari lg 100 pcs bunga telur tp xdek yg menarik perhatian n susah nak tgk sbb byk dlm box jer... tp ada kejahatan di dlm diri cik sue bila berada di 2 kedai ini iaitu arahan jgn buka... tp cik sue buka jgk... arahan tdk blh tgkp gmbr... cik sue tgkp jgk tp guna phone jer lah karang kena tgkp plak bila gn camera...  hehehe tp cik sue xmencuri yer... :) 



pict copy from Kita Hampir Ke Situ

cik sue pinjam gmbr anda yer Kita Hampir Ke Situ... jgn marah...
tau psl kedai nie pun dari blognya... tp sayang cik sue xjumpe kedai lg 1 sayang you... where are u??? cik sue xjumpe @ xpandai nak cari kedai tue... :) xpe lah myb next time cik sue g cari lg... klu xslh kedai sayang you nie ada 1 lg cawangan di carrefour wangsa maju kan... betul x??? 



^^sue zaman^^

No comments: