nuffnang

Tuesday, October 4, 2011

Wedding Hall

My Wedding Hall at
Dewan Pusat Komuniti Taman Koperasi Polis Fasa 2.
ini lah tempat reception cik sue nnt, dekat dengan rumah jer xperlu nak buat jauh2. hall nie my dad tempah dari tahun lepas lagi lepas cik sue tunang my dad terus pergi tanya takut nnt dh full. maklumlah dewan nie mmg ramai yg book xtau knp myb dewan nie cantik atau tempatnya senang nak cari atau.... apa2 lah :)

dewan nie pernah digunakan oleh seorang b2b... iaitu Pn Liyana yg sedang pregnant sekarang. semakin comel Pn Liyana kita tue. nnt cik sue nak invite dia dtg, mesti akan ingat detik2 manis semasa bersanding di dewan tue dulu kan... :) 


ini lah dewannya... besarkan...



pintu masuk ke dewan



parking xterlalu besar tp blh park dekat luar sbb still ada ruang


 dewan nie berdekatan dengan balai polis

ok itu sahaja tentang hall... tp ada perkara yg membuatkan cik sue jd tension bila org tue ckp xdek red carpet. what??? xdek... knp hari tue ckp ada... eee... xpsl2 cik sue kena mencari selamat butik kak nur still ada. tq kak nur. 


^^sue zaman^^

7 comments:

Mizz Ryn said...

hye yunk .. pandai pilih dewan .. dewan ni mmg cantik .. kwn ryn pernah wt majlis kt ctu gak dulu ..

Cik Hazz said...

besar dan bangunannya pun bersih & cantik. ;-)

Ezza Z said...

hye sue.
my kazen pun buat majlis die kt dewan ni.
dewan ni best sebab besar & sejuk.
lagipun tak jauh dari rumah i.

Ezza Z said...

hye sue.
my kazen pun majlis kat dewan ni.
dewan ni best sebab besar & sejuk.
lagipun tak jauh dari rumah i.
salam perkenalan sue.

Sue Zaman said...

hai mizz ryn.. ye ker... nnt leh lah dtg wedding sue plak sbb dh tau dekat mane dewan tue.

a'ah mmg besar n puas hati lah.. :)

hai ezza z... salam perkenalan. duk kat area ctu juga yer... nnt leh lah dtg my wedding.

Ezza Z said...

kite duk kat samudra.kalau jemput kite mesti dtgnye. nnt kad kite da siap kite jemput sue dtg wedding kite jugak ye.

Sue Zaman said...

ok nnt kite tukar2 kad yer...