nuffnang

Friday, October 21, 2011

Krismaya

Krismaya... adalah sebuah pusat sehenti aksesori perkahwinan dan hiasan dalaman... 
 krismaya ada buat sale... apa lagi cik sue xlepas kan peluang utk pergi sendiri dan melihat apa yg menarik di sana... tp sekarang dh xdek sale yer...  



cik sue beli xbanyak sgt hanya beli bunga telur, sarung utk isi gula2, bekas hantaran, bunga dan juga ribbon. berbaloi2 rasanya kot sbb ikutkan harga utk total semua adalah RM600 lebih tp cik sue hanya byr RM300 lebih sahaja... ok cik sue puas hati... sbbnya mmg banyak cik sue ambil n pakai ambil jer xfikir berapa lah kena bayar dah lah time tue bawa duit cikit jer... selamat cukup.

cik sue cuba cari barang murah2 jer maklumlah bajet dh xcukup... :) so kena berjimat cermat.... banyak lg nak kena bayar so cik sue beli yg simple2 jer... ok lah tue kan.

terima kasih pada cik suriati kerana sudi menemani cik sue pada hari tue... dia juga lah tlg plhkan utk cik sue... n dia juga lah yg akan buat hantaran cik sue. buat simple2 jer.

nie address krismaya sesiapa yg ingin pergi melihat sendiri sila kan... 

Krismaya Art & Crafts
No. 2, Jalan Wangsa Niaga,
Wangsa Biz Avenue,
Off Jalan 34/26, Wangsa Maju
53300 Kuala Lumpur,
Malaysia
Tel: 03-4143 6253 / 03-4149 4961


^^ sue zaman^^

5 comments:

Ezza Z said...

murahnye sue.
dari 600 dapat 300 je.
dapat jimat kan?
boleh beli benda lain plak.

Fariza said...

hi. i suka g krismaya :)
cantik2. pelamin meletup. ehehehe :)

Sue Zaman said...

Ezza : tau xpe... jimat sgt2

Fariza : hehehe i first time pergi tue pun member bgtau ada sale...

Wanie said...

selagi boleh berjimat kan..kena pandai pilih tarikh la klu nak shopping ni..wanie tak penah sampai krismaya lagi..huhu

Sue Zaman said...

wanie : ada masa nnt pergi lah tgk2 dekat krismaya yer...