nuffnang

Monday, October 31, 2011

Diy and Shopping

salam semua...
Hari nie cik sue free sgt2... knp? adalah... xleh bgtau rahsia kerajaan hehehehe

ok nak citer cikit sekarang cik sue dh dpt idea utk DIY centerpieces tp bkn sepenuhnya idea dtg dr cik sue tetapi dibantu oleh my frenz Mayo from Philippines. harap2 cantik lah tp mmg simple jer... bahan2 yg cik sue guna adalah.... 


Botol Monavie... hehehe botol mahal tue. jimat sbb xperlu beli botol... besar kan botolnya tp cik sue rasa still sesuai kan... mslhnya xpasti botol nie cukup ker x 30pcs sbb skrg baru ada dalam 15pcs jer. klu xcukup kena cari botol lain lah jwbnya... cik sue juga guna kertas colour brown, doily paper and ribbon. DIY nie bkn dibuat oleh cik sue, Mayo yang akan tolong buatkan... cik sue serahkan tanggungjawab nie kepada beliau... cik sue xdek masa nak buat sbb byk lg benda lain yg perlu cik sue settlekan.

*
*
*

23hb okt cik sue n en tunang shopping barang hantaran di Pavilion... tp hanya barang cik sue jer beli barang en tunang xbeli sbb kasut en tunang minat hanya tggl satu tue jer so xbeli lah... maner leh kasut satu tue mesti dh ramai yg try kan nnt xelok k. so hanya beli kasut n handbag cik sue jer. pusing2 lah mencari barang cik sue... bkn pusing2 xjumpe tp banyak sgt yg cik sue berkenan dihati maklumlah puan kan mmg gila shopping klu duit banyak mmg cik sue dh beli semuanya sekali... hehehehe

jenama apa cik sue beli... alah biasa2 jer bkn jenama mewah2 sgt cukup lah ikut kemampuan kan... jenamanya mesti lah jenama yg cik sue mmg suka dr dulu iaitu carlorino. cik sue bkn beli dekat butik dia tp beli dekat parkson jer sbb cik sue ada bonuslink so leh tambah point kan... and ktorg dpt voucher RM20



voucher nie cik sue nak sebenarnya sbb boleh beli kasut nikah dekat parkson... tp en tunang xbg dia nak voucher nie sbb leh beli barang dia plak... em... tp last voucher nie 30hb so mesti en tunang xgunanya sbb 29hb xsempat singgah tgk barang busy pasal lain... 30hb cik sue ada class and en tunang pun xkuar kot... so voucher tue dibiarkan mcm tue jer lah... cam rugi plak RM20 tue wlwpun cikit tp amat bermakna :)


^^sue zaman^^

2 comments:

NM02 said...

nak botol monavie lagi tak?

apsal dok royak awal... ada 3 ke 4 botol b4 ni, tp dah buang

yg ada ni satu je kot.. stok nak habis dah tu.. tinggal sikit jek lagi..

Sue Zaman said...

blh2... satu pun satu lah janji ada... nnt bg kat k.na yer :)

tq