nuffnang

Friday, October 14, 2011

Eye

Salam semua...
pada 10hb cik sue teman ma pergi klinik wat pembedahan mata iaitu katarak (betul ker eja cam tue). terpaksa pergi private sbb xblh nak tgg gomen punyer lmbt sgt... n ma pun dh kabur sgt matanya so kami pergi Shukri & Hardeep Specialist Eye Centre Sdn Bhd klinik nie mmg blh dikatakan terkenal lah sbb doktor Shukri adalah slh seorang doktor pakar mata yg mmg dh dikenali. Alhamdullilah semuanya ok...



ini lah my mum... comel x? hehehehe

sekarang mata my mum dh ok. nurse bg cd video mcm mana pbedahan mata itu dijalankan... seram lah tgk klu ma tgk video nie rasanya sah2 xmau buat... cik sue mmg xsanggup nak wat klu mcm tue caranya tp yg bestnya ma ckp xrasa apa2 pun rasa pedih cikit jer... tp video yg ditunjuk rasanya terlebih sakit... tp berbaloi lah dgn bayarannya hasilnya pun bagus kan... apa yg penting mata my mum dh ok.


^^sue zaman^^

1 comment:

NM02 said...

mok demo meme come