nuffnang

Thursday, October 6, 2011

Box doorgift

Selamat petang
apa cik sue buat minggu lepas... minggu lepas cik sue rajin sgt2. minggu nie cik sue terasa malas sgt2... xdek mood nak buat kerja kahwin. kerja kawin apa??? cam lah besar sgt... kerja nya melipat box. cik sue nak lipat siap2 nnt senang dh ada benda terus jer masukkan dlm box.


cantik tak box cik sue... box kerusi lagi tau... korang ada... hehehehe.... nie cik sue beli dr ole ole manis... xbyk pun hanya 150pcs jer. cik sue nak bg dekat sape??? nak isi apa dlm tue??? adalah... tunggu...


bagus.com kedai nie pun cik sue tau dari blog b2b tp cik sue xingat sape. dia bgtau ada jual box n harganya pun murah dekat situ so cik sue pun apa lg pergi lah mencari kedai bagus nie di Taman Melawati. plan cik sue xnak box2 nie tapi tb2 nak plak... beli saiz kecik jer. box nie utk siapa plak? emmm adalah lah... :) box nie nnt cik sue nak buat lebih kurang gmbr dibawah


pict from google

tapi box cik sue lagi cantik lah... hehehehe perasan. box nie baru cikit jer cik sue buat yg selebihnya still lg di dalam plastik. xdek mood nak buat so bila xdek mood baik biarkan jer dl nnt2 cik sue sambung buat.  ingat hari minggu nnt sebelum g class nak singgah kedai krismaya jap nak tgk2 apa yg menarik dekat sana... nnt cik sue cerita apa yg menarik n apa cik sue beli dekat sana yer.... 


^^sue zaman^^

1 comment:

Cik Hazz said...

comel-comel jer kotak itu. nice! ;-)